Tarih: 25.03.2022
17 MART’TA BAŞLATTIĞIMIZ ANKETE YOĞUN KATILIM VAR!

KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİN KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN 17 MART 2022 PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLATTIĞI ANKETE KATILIM ARTIYOR!

 

BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: ANKETİMİZE KATILARAK DESTEK VEREN TÜM KIRŞEHİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM!

 Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi’nin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve verilen bu hizmetlerin de nasıl algılanıp değerlendirildiğini belirlemek amacıyla 17 Mart 2022 tarihinde https://www.kirsehir.bel.tr/ adresinde başlatmış olduğumuz ankete katılım aynı adresten devam ediyor.” diyerek şu açıklamada bulundu:

 

Köklü bir tarihe ve kültüre sahip olan Kırşehir’imizi başta tarımsal üretim olmak üzere turizm alanında geliştirerek güçlü bir ekonomik yapıya kavuşturmak, sosyal ve kültürel anlamda daha yaşanılır bir kent yaratmak için Kırşehirli hemşehrilerimizden aldığımız güven ve destekle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Çağdaş, insan odaklı hizmet üretme, ekolojik sistemle barışık, şeffaf ve hesap verebilirlik ilkeleri ile katılımcı ve sürdürülebilir bir yerel yönetim anlayışıyla yapmış olduğumuz çalışmaların hemşehrilerimiz tarafından da nasıl algılanıp değerlendirildiğini kaydetmek için bir anket çalışması başlattık. Anket katılımcılarının verdikleri yanıtlar ışığında istatiksel değerlendirmesi de yapılarak daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için vatandaşların beklentilerini dikkate almayı hedefliyoruz.

 

Tüm hemşehrilerimize açık olan Anket Formunda Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerin değerlendirilmesinden, beklentilere ve projelere kadar birçok seçenek sunuluyor.

 

Yüze görüşmeyle de yapılacak Anket Kırşehir Belediyesi web sitesi  https://www.kirsehir.bel.tr/ adresinden devam ediyor. Vatandaşlarımızım verdikleri bilgiler üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşılmayacağının bilinmesini isterim. Geçen bir haftalık sürede Anketimize katılarak destek veren tüm Kırşehirli hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyor, katılmamış olan hemşehrilerimizi de Anketimize katılmaya davet ediyorum.

 

               Kırşehir’i birlikte yönetiyoruz ve sizin görüşleriniz bizler için önemli

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA