Tarih: 15.01.2020
BELEDİYE İTFAİYESİ KIRŞEHİR İÇİN GECE GÜNDÜZ SEFERBER

Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, modern araç, ekipman ve personeli ile 2019 yılında yoğun bir mesai harcadı. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutan itfaiye, geçtiğimiz 2019 yılında 722 yangına müdahale etti, 204 kurtarma operasyonu, 31 Trafik Kazası, 43 Su baskını 41 Anız Yangını 23 Tatbikat vb farklı işler ile gerçekleştirdi.

 

Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 2019 yılında yoğun bir mesai ile geçirdi. Gece gündüz demeden Kırşehir merkezde vatandaşların can ve malını korumak için nöbet tutan Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 2019 yılı içinde 722 yangına müdahale etti. Bunların yanında 204 kurtarma operasyonu gerçekleştiren Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 31 trafik kazası ve 436 çeşitli görev olmak üzere olayda önemli rol oynadı. 

23 Adet Tatbikat eğitimi verildi

        Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangın, trafik kazası ve kurtarma operasyonu gibi olayların yanı sıra istenmeyen olayların yaşanmasını engellemek için de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlara yönelik eğitim çalışmalarını 2019 yılında da sürdürdü. Bu kapsamda gerçekleştirilen eğitim çalışmalarında kurumlara eğitim hizmeti verildi. Toplam 23 adet tatbikat eğitimi verdi. Yangın bilincini aşılamak için itfaiye sahasında Anaokulu, İlkokulu öğrencilerine eğitim verilerek tatbikatlar yapılmıştır.


Önce tedbir

"Önce tedbir" politikası ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, kentteki umumi açık olan ,yangın riski taşıyan , kamu ve özel bina işyerleri denetlenerek , olası bir yangın ve kazalara sebebiyet verilmemesi için  işyerlerini de olası yangın ve kaza gibi tehlikelere karşı denetledi. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA