01.25.13 15:38

Kırşehir Belediyesi tarafından '14 Mahalleye 16 Park Projesi' kapsamında Çukurçayır Mahallesi'nde yaptırılan Hılla Nilüferli Park ve Kütük Ev hizmet etmeye devam ediyor.

Eylül ayında açılışı yapılan Hılla Nilüferli Parkı ve Kütük Ev, hem Kırşehirli vatandaşlarımız tarafından hem de şehir dışından gelen misafirlerimiz tarafından beğeni topluyor. Kırşehir’in sosyal alanda eksiklerinin en aza indirilmesi, Kırşehir’in daha güzel bir şehir olması için açılan ve yeniden restore edilen Hılla Nilüferli Park ve Kütük Ev; tüm yaş grubuna hitap eden imkânlarıyla hizmet veriyor.

Kırşehir Belediyesi’nin Hılla Nilüferli Parkta yapmış olduğu düzenlemelerle hem göl hem de çevresinde bulunan yeşil alanlar güzel bir görünüme kavuştu. Ayrıca Kütük Evde, hijyenik ve damak tadına uygun yemekler ekonomik fiyatlarla birleştirilerek Kırşehir’e yakışır bir restoran haline getirildi. Bunların yanı sıra Hılla Gölü’nün etrafında yapılan iskeleler, kamelyalarla, oyun parklarıyla, yeşil alanlarıyla, peyzaj çalışmalarıyla, kavşak düzenlemeleri ile çocuklarımızın gönüllerince eğlenebileceği, gençlerimizin gelip sohbetler edebileceği, hanımlarımızın vakit geçirebileceği bir alan haline getirildi.

Kırşehir’i her yönden değişen, gelişen, güzelleşen bir şehir haline getirmeye çalıştıklarını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,” Kırşehir’i hem sosyal yönden hem de ekonomik yönden geliştirecek projelerle yolumuza devam ediyoruz. Kırşehir’in sosyal yönden eksikleri var dedik. Hılla Nilüferli Park ve Kütük Ev Kırşehirli vatandaşlarımızın aileleri ile nezih vakit geçirebileceği bir ortam olarak tekrardan hayata geçirdik. Kırşehir için çalışmaya hizmet etmeye devam ediyoruz. Yakında açılışını yapacağımız Ağalar Konağımız da Kırşehir’in değişen sosyal çehresinin bir yüzü olacak. Kırşehir’in yöresel yemeklerini sunacağımız, zaman zaman tasavvuf konserlerinin de verileceği, Ahi ve Yaren sohbetlerinin yer alacağı çok güzel bir konak olarak tamamlayacağız.Yaptığımız projelerin halkımız tarafından ilgi görmesi ve beğenilmesi bizim için çok önemli.Gerçekleştirdiğimiz her projede Kırşehir için en iyisi, en güzelini düşünüyoruz. Hizmet aşkımızla projelerimize devam edeceğiz.” dedi.