01.03.19 08:04

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci 1 Ocak 2019 tarihi itibari ile belediye otobüslerinde Akıllı Kart kullanan öğrenciler 1,50 TL ‘ye kullanım sağlayacaklar dedi.

Başkan Bahçeci Kırşehir’de otobüs kullanan öğrenciler için 1 Ocaktan itibaren otobüslerde öğrenci taşıma ücreti 1,5 TL olarak belirlendi. İlk kart alımlarında alınan ücreti de kaldırdık. İnşallah otobüsü 1,5 TL’ye kullanım sağlayacaklar öğrenciler kardeşlerimiz.

Başkan Bahçeci “2019 yılının ilk müjdesini öğrenci kardeşlerimize verelim istedik. Kırşehir’de toplu taşıma araçlarını en çok kullanan öğrencilere 1 Ocak itibari ile biniş ücretleri 1.50 TL olarak uygulanacak,  ilk kart ücreti de alınmayacak.

Kırşehir Belediyesi olarak her zaman yeniliklere, güzelliklere, kolaylıklara öncü olduk. Öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıracak, onları mutlu ve huzurlu edecek her projenin altına imzamızı atarız diye yola çıkmıştık. Bu noktada da adımları atmaya devam ediyoruz.

Vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak için  Akıllı Kent Kırşehir  Projesi kapsamında bu hizmetlerin Kırşehir’e yakıştığını ve daha fazlasını hak ettiğini düşünüyoruz. Bu hizmeti öğrenci kardeşlerimize sunmaktan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Akıllı Kent Kırşehir Projesi kapsamında sunmuş olduğumuz Akıllı Kart kullanımını 1.50 TL’ye Akıllı kartların da ilk kart alımında ise ücretsiz kart hizmetinin öğrencilerimize,hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Güle güle kullansınlar” dedi.