11.05.18 13:26

Eğitim kurumlarını ziyaret kapsamında belirli aralıklarla şehir merkezindeki okullara ziyaretlerde bulunan Başkan Bahçeci, minik yüreklere ve gençlere dokunmaya devam ediyor. Toki Mesleki Anadolu Lisesi, Gülşehri İlkokulu ve Fatma Muzaffer Mermer Mesleki Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Başkan Bahçeci, okullarda öğretmenlerle hasbıhal ederek, öğrenciler ile ilgilendi.  Okul yönetimleri tarafından karşılanan Başkan Bahçeci, okulların genel durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık eğitim camiası ile görüşmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Bahçeci, öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerilerinin kendilerine yol gösterdiğine vurgu yaptı.

İstişare geleneğini yaygınlaştırmanın çok faydasını gördüklerini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Bahçecigörev süresinin başlamasından şimdiye kadar toplumun her kesimi ile belirli periyotlarda bir araya geldiklerini söyledi. Belediyenin çalışmaları ile ilgili öğretmenleri bilgilendiren Başkan Bahçeci, "Bugüne kadar yaptığımız yatırımlarla proje belediyeciliğini ilimizde uygulamayı başardık. Göreve başlar başlamaz oluşturduğumuz plan ve projeler doğrultusunda birçok eksikliği kısa bir sürede ortadan kaldırdık. Bununla beraber hazırladığımız stratejik planımıza göre kısa, orta ve uzun vadede projeler hazırlayarak ilimizin yeni bir değişim ve dönüşüm sürecine girmesine öncülük ettik. Kısa ve orta vadede planladığımız projelerimizi Allah'a şükür tamamlayarak hizmete sunduk. Altyapı ve içme suyu temini gibi uzun vadede planladığımız projeleri de tamamladık. Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Taahhütlerimizin ötesinde hedefler belirleyerek bunları hayata geçirdik. İnşallah şu anda yürütmekte olduğumuz çalışmaların tamamlanması ile Kırşehir’imizihak ettiği konuma getireceğiz" dedi.

Altyapı gibi süreç isteyen ve meşakkatli projeleri yaptıklarını ifade eden Başkan Bahçeci , bu konuda vatandaşlardan sabırlarından ve destek vermelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Girmiş oldukları zorlu dönemin ardından hep birlikte feraha ulaştıklarını sözlerine ekledi. Yol, kaldırım, çevre temizliği, altyapı ve üstyapı gibi belediyelerin asli görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Bahçeci,bunlarla beraber sosyal belediyeciliğin de gereğini yaptıklarını vurguladı.

Başkan Bahçeci,yaptığı konuşmanın ardından, öğretmenlerin sorularını cevaplayarak taleplerinin yapılması hususunda talimatlar verdi. Öğretmenlerle yapılan görüşmenin ardından öğrencilerle buluşan Başkan Bahçeci, hayata dair kendilerine tavsiyelerde bulunarak, eğitim hayatlarında başarılar diledi.Kırşehir  Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci  Toki Mesleki Anadolu Lisesi, Gülşehri İlkokulu ve Fatma Muzaffer Mermer Mesleki Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.