29.10.18 13:03

Kırşehir Belediyesi tarafından alt ve üst yapıları tamamlanan Terme Caddesi Sanayi Kavşağında yönlendirme ve yaya geçidi işaretleri de çizilerek belirlendi.

Kırşehir Belediyesi kent genelinde yenilediği yolların güvenlik çizgilerini çekiyor.

Kırşehir Belediyesi yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı uygulamaları ve asfalt çalışmaları tamamlan Terme Caddesi Sanayii Kavşağında Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince yönlendirme ve yaya geçidi işaretleri çizilerek belirlendi.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Yayaların ve sürücülerin güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için taşıt yollarının düzenini sağlayan trafik işaretleme çalışmalarımız başladı. Şehir merkezinde alt yapısı ve üst yapısıyla tüm gereksinimlerinin karşılanması ve vatandaşların huzur ve güven içerisinde hareket etmesi için ne lazımsa yaptıklarını söyledi.

Başkan Bahçeci , Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında şehir merkezinde yol işaret çizgileriyle yaya ve araç trafiğine yön verme ve çevre güzelleştirme çalışmaları yapıyoruz.

Bir şehrin gelişmişliğinin en büyük göstergelerinden birisinin de ulaşımı olduğunu dile getiren Başkan Bahçeci, Ulaşım Master planımız hayata geçti. Otobüslerimiz çalışmaya başladı ve şehrimize bir vizyon kazandırdı. Şehir merkezinde trafik yönlendirme ve yaya geçidi işaretleri de çizim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor ve en kısa zamanda bütün caddelerimizin yol çizim çalışmaları tamamlanmış olacak.

Caddelerde yol çizgileri, hız ve yön işaretlemeleri ile ‘yavaş’, ‘dur’, ‘dikkat’ gibi yazılarla sürücü ve yayaları uyardıklarını kaydeden Başkan Bahçeci, Amacımız daha modern ve daha güzel bir Kırşehir’i halkımıza kazandırmaktır. Ekiplerimiz çalışmayı Yol Çizgi Aracı ile yaparken, çalışmada çizgilerin daha iyi görünebilmesi için termoplastik boyası kullanıyor dedi.