19.09.18 11:51

Kırşehir Belediyesine bağlı Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi , Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezi’nde kış dönemi için kayıtları başladı.

Kursiyerler Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezine  24 Eylül -07 Ekim 2018 Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Kervansaray ve Nene Hatun Konağında 17 Eylül -28 Eylül 2018 tarihleri arasında merkezlerinde kayıt yapılabilecek.

Başkan Bahçeci kurslarımız Kış ayında da çeşitli branşta devam edecek. Çocuklarımız içinde kurslarımız olacak. Kış aylarında devam edecek kurslarımıza yetişkinlerimizi de bekliyoruz kayıtlarımız Gençlik Merkezinde başladı, Konaklarda ise 24 Eylül de başlayacak. Bu kurslara katılmak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak onların hem sanat alanında hem kültürel alanda, farklı branşlarda eğitim alması onların geleceği açısından çok önemli.

Yetişkin ve Gençlerimizin, kış dönemini verimli geçirmeleri için açtığımız kurslara herkesi davet ediyoruz diyen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Mahallelerimizde açtığımız konaklarımızda o mahallede ikamet eden bayanlarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Kış aylarında devam edecek kurslarımıza yetişkinlerimizi de bekliyoruz.

Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Aynı şekilde Aile Yaşam Merkezimiz ve Gençlik Merkezimizde faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi topluyor. Bizlerde kış döneminde de bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve yetişkinlerimizin boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçlıyoruz.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Bahçeci, belediyemiz gençlerimizin, yetişkinlerimizin ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de etkinliklere devam edecek. , Düzenlediğimiz ücretsiz kurslarla kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında da Kırşehirli hemşerilerimizin  yanında oluyoruz. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum.”dedi.