07.09.18 16:40

Kırşehir Belediyesi  2018 Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi meclis salonunda 8 gündem maddesi ile gerçekleştirildi.

Meclisin birinci gündem maddesi açılış ve yoklama ile başladı. İkinci gündem maddesinde Ağustos ayı  Meclis Kararlarının okunması. Üçüncü gündem maddesi İmar komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Dördüncü gündem maddesi İmar komisyonuna havale edilecek talepler görüşülerek oy birliği ile komisyona havale edildi. Beşinci gündem maddesi Gelir tarife cetveline düzeltme yapılması görüşülerek  oy birliği ile kabul edildi.  Altıncı gündem maddesi Yenice Mahallesi 3720 ada 7 parselin belediye adına tahsis alınması görüşülerek  oy birliği kabul edildi. Yedinci gündem maddesi Konut tahsisi iptali ve satış yetkisi görüşülerek oy birliği kabul edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin  Ekim  2018 ‘de toplanmak üzere meclis oturumunu kapattı.