01.08.18 13:36

Kırşehir Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Ağustos Dönemi toplantısını 9 gündem maddesi ile Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci başkanlığında yapılacak.

9 gündem maddesinin yer aldığı meclis toplantısının ilk gündem maddesinde Bir önceki meclis kararlarının okunması ile başlayacak. Daha sonra gündemin 3. Maddesi olan İmar Komisyonun raporları görüşülecek. Gündemin 4. Maddesi İmar Komisyonuna havale edilecek taleplerin görüşülmesi.  Gündemin 5. Maddesi Kaya Şeyhi türbesinin yıkım işinin görüşülmesi. Gündemin 6. Maddesi Şehir içi yollarda Bisiklet park yerlerinin kullanıma açılmasının görüşülmesi. Gündemin 7.Maddesi Arsa satışının görüşülmesi. Gündemin 8.Maddesi İmar Barışı Kanunu gereğince Yapı kayıt Belgesi alınan arsaların satışının görüşülmesi karara bağlanacak. Gündemin 9. Maddesi dilek ve temenniler ile meclis toplantısı kapatılacak.