11.06.18 09:27

Kırşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl onuncusu düzenlenecek olan Sünnet Şöleni başvuruları başladı.

Kırşehir Belediyesi 10. Geleneksel Sünnet Şöleni'ne çocukları sünnet olacak tüm aileleri kayıt için davet eden Başkan Bahçeci, müracaatların Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde bulunan , Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yapılacağını ve müracaatların sonunda Sünnet Şöleni'nin hangi tarihte yapılacağını ilerleyen günlerde açıklayacaklarını söyledi.

Bahçeci, Sosyal Belediyeciliğin gerektirdiği konularda ellerinden geldiğince halka hizmet etmeye çalıştıklarını hatırlatarak, "Çocuklarımızı ücretsiz sünnet ettirerek mutlu günlerine ortak oluyoruz. Bu yıl onuncusunu yapacağımız Geleneksel Sünnet Şöleni’nde yine çocuklara sünnet kıyafetlerini ücretsiz dağıtacağız. Sünnet Şöleni'ne kayıtlar başladı ve devam ediyor. Vatandaşların başvuruda bulunmak için sünnet olacak olan çocuğunun ve kendisinin nüfus cüzdanı ile birlikte Belediyemiz Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor dedi.