18.01.18 13:03

Kırşehir Belediyesinin kültürel etkinlileri kapsamında 19 Ocak Cuma  günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi salonunda saat 19.00’de halka açık ve ücretsiz yapılacak olan “Yüzyıllık Hüznümüz Kudüs” “konulu konferans yazar Ahmet Turgut’un  katılımı ile gerçekleşecek.

İngilizlerin Kudüs’ü işgalinin 100. ve Mescid-i Aksa’nın işgalinin 50. Yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan konferansta son dönemlerde Kudüs’te yapılan insan hakları ihlalleri de kamuoyunun gündemine Kırşehir’den taşınacak. “Kalbim Kudüs’te Kaldı” isimli kitabının yazarı Ahmet Turgut tarafından 19 Ocak Cuma günü saat 19.00’da Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde verilecek olan konferansa tüm Kırşehirliler davet edildi.

Konferansa tüm halkımızı davet eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde belediye olarak farklı konularda konferanslar düzenleyerek vatandaşlarımızı farklı konularda bilinçlendirmek için çalışıyoruz. Son günlerde gündemde olan ve Kudüs’e yapılan haksızlıklara karşı hep beraber el birliği ile direniyoruz.Kudüs Müslümanların en önemli kutsallarındandır. Kudüslü ve Filistinli kardeşlerimizin hep yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olamaya devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyorum.

Başkan Bahçeci ayrıca, “Diriliş Ertuğrul ve Kurtlar Vadisi eski Senaristlerinden Yazar ve Senarist Ahmet Turgut'un katılımlarıyla gerçekleşecek olan Yüzyıllık Hüznümüz Kudüs adlı Söyleşi Programı 19 Ocak akşamı saat 19.00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek Tüm Kırşehirli hemşerilerimiz davetlidir” dedi.