18.01.18 13:02

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar  Bahçeci, eğitim öğretim yılı ziyaretleri kapsamında, okullardan gelen talep ve istekleri yerinde öğrenmek için okul ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Bahçeci , “Biz eğer çağdaş uygarlıklar yarışında iddialı olacaksak bunu eğitimli nüfuslarla, eğitimli toplumlarla yapacağız. Bunun bilincinde olan bir belediye olarak okullarımızın fiziki yapılarına elimizden geldiği kadar katkı sağlıyoruz.

Belediyemizin okullar için çalışmaları devam ediyor. Okul bahçelerinde  yaptığımız yenilemelerle okullarımız çok daha güzel, pırıl pırıl, çok daha güzel oluyor”

Okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile görüşen Başkan Bahçeci, devam eden belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Çağın gereklerine ayak uydurmuş, araştıran ve sorgulayan bir neslin yetişmesi için her kesimden insanın çaba göstermesi gerektiğini belirten Bahçeci, şunları kaydetti: "Unutmamalıyız ki büyük Türkiye hedefi öğretmenlerimizin yetiştireceği bilgili ve donanımlı yavrularımızla olacaktır. Bu bilinçle görev yapılması gerekmektedir. Belediye olarak milli eğitim camiamızın ve özellikle öğretmenlerimizin yanındayız. İdareci kadrolar başta olmak üzere tüm öğretmenlerimiz bilmelidirler ki asla yalnız değillerdir. Bir öğretmenin yeri geldiğinde anne, baba ve iyi bir örnek olması gereklidir. Hayata dair yeni fikirler ve ufukların öğrencilerimizin zihninde oluşmasında öğretmenlerimizin katkısı büyüktür. Bu nedenle sizlerin görevi kutsaldır. Öğretmenlik ülkemizin geleceğe güvenle bakabilmesi, yeni yetişen çocuklarımızın Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında söz sahibi olmaları sizin sayenizde olacaktır."