11.07.17 14:25

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci şehir genelinde devam eden çalışmalarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kaldırım çalışması devam eden Terme Caddesi ve Ankara Caddesi civarındaki çalışmaları inceleyen Başkan Bahçeci Yeni Çarşıya yapılacak ve vatandaşın hizmetine sunulacak tuvalet inşaatında incelemelerde bulundu.

Şehrin gelişmesi ve değişmesi adına mega projeleri hayata geçiren Belediye Yaşar Bahçeci çalışmaların her aşamasını takip ederek yerinde inceliyor. Belediye Başkan Yardımcısı ve ilgili birim müdürlerinin de bulunduğu incelemelerde Başkan Bahçeci çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı teknik incelemeler sonrasında esnaf ve vatandaşla da bir araya geldi.

Kırşehir’in marka bir şehir haline gelmesi için belediyenin tüm birimleriyle birlikte yoğun mesai içerisinde olan Başka Bahçeci esnaf ve vatandaşla da doğrudan temas kuruyor. Böylece Bahçeci halkın talep ve istekleriyle de bizzat ilgileniyor.

Alt yapıyı yaparken biraz rahatsız ettiklerini kaydeden Başkan Bahçeci; Yollar bozuldu, trafik sıkıştı,su kesildi ama Kırşehir’imizin içme suyu problemi 2048 yılına kadar çözülmüş oldu. Kırşehir’in artık alt yapı sorunu kalmadı.Yüksek standartlarla yollarımızı asfaltladık ve şuanda devam eden kaldırım,peyzaj düzenlemesi inşallah en hızlı bir şekilde bitirilerek Kırşehir’imiz geleceğe Cumhurbaşkanımızın bize hedef gösterdiği 2023,2053,2071 hedeflerine emin adımlarla koşan bir şehir olarak yoluna devam edecek. Kırşehir’de kalkınıp gelişiyor ve emin adımlarla geleceğe en güzel şekilde hazırlanıp yoluna devam ediyor.
Bizleri sabırları ile destek veren Kırşehir halkına teşekkür etmek istiyorum. Hiç bir zaman dedikodu rüzgarına kapılmadan , hiç kimse ile uğraşmadan sadece yatırımla,çalışmayla,üretmeyle uğraşarak sizlere en güzel yaşanabilir bir şehri inşa etmeye devam edeceğiz.yeter ki sizler bizden dualarınızı ve manevi desteklerini esirgemeyin diyorum. Dedi