10.12.17 14:32

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, gelişen Kırşehir’in temposunu daha da artırmak, şehri daha yaşanabilir hale getirmek için mega projeleri hayata geçiriyor. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi nin açılması, şehrin 30 yıl yapılmayan alt yapısını bitirip, üst yapı çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediliyor olması, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve Piknik Alanı Kırşehirlilerin hizmetine sunulmaya hazırlanıyor olması kamuoyunda oldukça taktir topluyor.

Kırşehir’in en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Bahçeci; “İhtiyaç duyulan cadde ve sokaklar da çalışmalarımızı yaptık. Amacımız her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyerek hizmetlerin devam etmesini sağlamak. Hiçbir çalışmayı aksatmadan çok yönlü olarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Değişen ve Gelişen Bir Kırşehir sloganı ile çıktığımız yolda Çehresi değişen bir Kırşehir ortaya koymak istiyoruz. Bunu da 2009 yılından bu tarafa yaptığımız projelerle göstermeye çalışıyoruz. Bu anlamda da ekibimizle birlikte gece gündüz her türlü fedakârlığı göstererek Kırşehir için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yollarımız bitti, şimdi yoğun bir şekilde kaldırımları bitirmeye çalışıyoruz. Her zaman söylüyorum bir sıkıntı çektik. Toz oldu, çamur oldu. Trafik sıkıştı ama Kırşehir’in gelecek elli yılına yatırım yapıldı. Bütün alt yapımızı yeniledik zor bir iş yaptık, kolayı tercih etmedik. Kolayı ne idi? Üstündeki asfaltı kazıyıp, üstüne bir kat asfalt atıp yapmaktı bu da 2-3 ay zamanda biterdi. Biz zor olanını yaptık tam beş kat asfalt attık. İnanıyoruz ki bittiğinde daha da iyi anlaşılacak. Kırşehir şehir merkezi manasında şehir içi trafik problemini de bu proje ile inşallah çözeceğiz. Yeni otoparklarla, yeni otobüslerle, bisiklet kullanımı ile park alanları ile Kırşehir’imizi de trafik noktasında Türkiye’de en rahat şehirlerden birisi haline getirmiş olacağız. Biz bütün gücümüzü sizden alıyoruz. Sizin güler yüzünüz, sevginiz, duanız bizim en büyük dayanağımız. Dualarınızı bizden eksik etmeyin.

Kırşehir’de sizlerin bütün ihtiyacını en güzel şekilde karşılamaya gayret ediyoruz. Belediye ekibi olarak bütün personelimizle, çalışma arkadaşlarımızla gayemiz sizlere en iyi hizmeti etmek. Kırşehir’i geleceğe hazırlamak, Kırşehir’i 2023.2053.2071’e hazırlamak bunun içinde gece gündüz demeden bütün arkadaşlarımızla birlikte gayretli bir çalışma içerisindeyiz. Kent parkımız, Külliyemiz, Cacabey meydanımız, Pazar Yerimiz, Terminalimiz bütün bu eserlerimiz bu şehri geleceğe hazırlamak için özenle hazırlanmış projeler. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezimizi Başbakanımız hizmete açtı.”

Kırşehir Belediyesi’nin şehrin hızlı gelişimine ayak uydurarak çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,’’ Kırşehir Belediyesi gelişen Kırşehir’in temposunu daha da artırarak çalışan, gelişen belediyeciliğe kapıyı aralamış şekilde yoluna son sürat devam eden bir belediye’’ dedi.