10.07.17 14:42
Kırşehir Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Destanı anısına düzenlenecek yazlık sinema günleri 11 Temmuz Salı Günü saat 20.30’da Somuncubaba filmiyle başlıyor. Sinema Günleri Kent Park Aile Yaşam Merkezi yanında yapılacak.

11 Temmuz Salı günü başlayacak ve 14 Temmuz Cuma günü sona erecek olan 15 Temmuz Destanı anısına düzenlenecek sinema Şöleni’ne bütün vatandaşlarımızı davet eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Kırşehir Belediyesi olarak Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında halkımızı, bu yılda yazlık sinema günleri ile buluşturacağız.
Yazlık Sinema Şölenimizde yine 4 gün 4 ayrı film gösterimi yapılacak. 11 Temmuz Salı günü Kent Park Aile Yaşam Merkezi yanında  akşam saat 20.30’da başlayacak ve 4 gün boyunca sürecek olan “Yazlık Sinema Günleri” ilk gün Somuncubaba filmi Kırşehirli sinemaseverlerle buluşacak. Diğer filmler ve gösterim tarihleri ise şu şekilde olacak; 12 Temmuz Çarşamba günü Sevdam Gözlerimde kaldı, 13 Temmuz Perşembe  günü Pembe Birlik Zamanı, 14 Temmuz Cuma  Günü Darbe flimleri sergilenecek
Yazlık Sinema günlerinin izleyenlere nostaljik ve güzel vakit geçirecekler filmlerden oluştuğunu belirten Kırşehir Belediye başkanı Yaşar Bahçeci; Son yılların en çok beğeni toplayan filmlerinden oluşan 15 Temmuz Destanı anısına düzenlenen Sinema Günlerimiz, bu filmleri daha önce izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak sunuyoruz. Açık Hava Sinema Şölenindeki amacımız eski ve unutulmaya yüz tutmuş olan geleneklerden biri olan açık havada sinema gösterimini Kırşehirlilere hatırlatmak ve bu geleneği devam ettirmek istiyoruz. Ücretsiz olarak yapacağımız açık hava sinema günlerine tüm sinemaseverleri bekliyorum dedi”