05.17.17 16:36
Kırşehir Belediyesi ve AB IPA Proje toplantısı Kırşehir Belediye Meclis Toplantı salonunda yapıldı.
Kırşehir  Belediyesi’nin Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen projesi kapsamındaki toplantıda Kırşehirlilerin görüşlerine göre şekillendi.
Kırşehir Belediyesi’nin yapmayı planladığı “Altyapı çalışması yapılmamış yerlerde, içmesuyu asbest borularının değiştirilmesi ile atık su ana kollektörlerinin yenileme inşaatları” projesi için düzenlenecek toplantıda Kırşehir halkı bilgilendirilerek ve görüşleri alındı.
Kırşehir Belediyesi ek hizmet binası Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 14.00’te Halkın Katılım Toplantısı yapılarak görüşleri alındı.
CDM Smith firması tarafından yapılması planlanan proje kapsamında öngörülen çalışmaların fikir alışverişi içerisinde yapılan toplantı ile ilgili yapılan açıklamada, “Kırşehir Belediyesi tarafından AB IPA fonları kapsamında finanse edilecek olan Kırşehir ili sınırları içinde ‘Altyapı çalışması yapılmamış yerlerde, içmesuyu asbest borularının değiştirilmesi ile atık su ana kollektörlerinin yenileme inşaatları’ projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini alınarak ‘Halkın Katılım Toplantısı’ yapılmıştır. Halkımıza saygı ile duyurulur” denildi.