Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP’li Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte 31 Mart seçimlerinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Akpınar ve Boztepe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP’li Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte ilk olarak Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Takan’dan Belediye’nin çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Ekicioğlu, çalışmalarında başarılar diledi. Ardından CHP’li Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte Akpınar Belediyesi’ne geçen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Şükrü Turgut’a görevinde başarılar diledi. Daha önce de Akpınar’da Belediye Başkanlığı yapan Şükrü Turgut’un başarılı olacağına inandığını ifade eden Başkan Ekicioğlu, Akpınar Belediyesi hakkında Başkan Turgut’tan bilgiler aldı.